fbpx

We zijn live!

Het voelt nog steeds een beetje onwerkelijk, maar toch is het eindelijk zo ver… WE ZIJN LIVE!

Zorgcasting is ontstaan vanuit een persoonlijke frustratie: hoe vind ik die ene plek die bij mij past tussen ál die vacatures? Zou het niet veel handiger zijn als ík gevonden zou kunnen worden? Al snel was het idee geboren: een castingbureau voor de zorg.

Dat idee liep al snel uit de hand en groeide uit tot een serieus project met nóg meer ideeën, dromen en ambities. Hoe geweldig en handig zou het wel niet zijn als er één plek was waar heel zorgwerkend Nederland te vinden is? Ontwikkeld om het zorgmedewerkers makkelijker te maken een passende baan te vinden. Én zodat zorginstellingen hun vacatures kunnen delen op een plek waarvan je wéét dat er zorgmedewerkers zijn, en waar je niet hoeft te wachten op een reactie maar actief op zoek kan gaan naar personeel.

Bij Zorgcasting wordt gezocht én gevonden. Door de handige zoekfilters baan je jezelf als werkgever een weg door het beschikbare aanbod van zorgpersoneel in Nederland. Van professionals tot vakantiekrachten en zij-instromers, van verpleegkundigen tot persoonlijk begeleiders: heel zorgwerkend Nederland op één platform. Het tekort los je er misschien niet direct mee op, maar duidelijk is het wel: als het bij ons niet te vinden is, dan bestaat het niet. Wel zo overzichtelijk, toch?

Ook voor het verloop in de zorg en het hoge ziekteverzuim biedt Zorgcasting een uitkomst. Door de rollen om te draaien en te matchen op basis van de wensen van de werknemer, is de kans op een goede match – en dat iemand dus blijft – véél groter. Dat werpt ook z’n vruchten af op de lange termijn.

De website van Zorgcasting is live, maar dit platform is slechts het begin. Zorgcasting zal verder vormgegeven worden in samenspraak met jullie, de gebruikers. We zijn er voor jullie, dus jullie feedback is voor ons van groot belang!

En natuurlijk barsten we zelf ook nog van de ideeën. Deze schrijven we op en werken we één voor één uit, totdat we het alomvattende platform zijn waar zo’n behoefte aan is. Keer op keer wordt duidelijk hoe logisch (en eerlijk!) het is om de rollen om te draaien. Om het schaarse beschikbare zorgpersoneel uitgenodigd te laten worden door de werkgevers die bij hen passen. Er is al een tekort, dus laten we goed zorgen voor de mensen die er zijn.

Jij blij op je werk, wij blij met de zorg 🧡

Verder lezen

“Ik neem deze ervaring voor altijd met me mee”

Het is augustus 2018. De arts ging tegenover me zitten. Hij moest huilen. Ik schrok; dit had ik niet verwacht…

Verder lezen
De voordelen van Zorgcasting

Waarom Zorgcasting dé oplossing is voor de zorgsector De zorgsector staat al jaren onder druk: personeelsgebrek, hoge werkdruk, en lange

Verder lezen
Wat maakt Zorgcasting uniek?

Traditionele vacaturesites richten zich op passieve werving: je plaatst voor veel geld een vacature en wacht tot de juiste kandidaten

Verder lezen
Beste HR-medewerker, recruiter of leidinggevende,

𝐁𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐇𝐑-𝐦𝐞𝐝𝐞𝐰𝐞𝐫𝐤𝐞𝐫, 𝐫𝐞𝐜𝐫𝐮𝐢𝐭𝐞𝐫 𝐨𝐟 𝐥𝐞𝐢𝐝𝐢𝐧𝐠𝐠𝐞𝐯𝐞𝐧𝐝𝐞, De zoektocht naar zorgpersoneel kan slopend zijn. Het team zit aan zijn tax, en er

Verder lezen
Investeren in de toekomst van de zorgsector

Zorgcasting is ontstaan vanuit een passie voor het verbeteren van de zorgsector. Als startende onderneming met een maatschappelijke missie herinvesteren

Verder lezen
Profiel update: wat we doen met jullie feedback

Of we wel echt iets met jullie feedback doen? Jazeker! De eerste ronde met feedback is inmiddels verwerkt en staat

Verder lezen