fbpx

Wat maakt Zorgcasting uniek?

Traditionele vacaturesites richten zich op passieve werving: je plaatst voor veel geld een vacature en wacht tot de juiste kandidaten reageren… Ondertussen verdwijn je tussen alle andere vacatures, en het wachten wordt – helaas – zelden of pas na heel lang wachten, beloond met een geschikte kandidaat.

Maar wat als er een snellere, efficiรซntere en meer betrokken manier bestond?

Stel je voor dat je de perfecte match vindt zonder wekenlang te hoeven wachten…

Zorgcasting draait het proces om en brengt actieve werving naar de zorgsector. Ons platform is speciaal ontwikkeld voor de zorg, waardoor al onze zoekfilters perfect aansluiten bij de wensen van zowel werknemers als werkgevers. Zo kun jij zonder frustratie en onnodig hoge kosten op zoek naar nieuw personeel.


Dit maakt Zorgcasting uniek:

๐ŸŒŸ Niet passief afwachten, maar actief zoeken
Bij traditionele vacaturesites moet je vaak afwachten of de juiste sollicitanten reageren. Met Zorgcasting krijg je direct toegang tot een database van zorgmedewerkers die klaarstaan om aan de slag te gaan. Je kunt actief op zoek gaan tussen alle profielen, en de zoekfilters helpen je om degene te vinden die perfect aansluit bij jouw openstaande vacature.

๐ŸŒŸ Focus op de zorg
Wij richten ons uitsluitend op de zorgsector, wat betekent dat al onze zoekfilters zijn afgestemd op de behoeften van zorginstellingen en professionals. Dit bespaart je niet alleen tijd en frustratie, maar zorgt ook voor duurzame matches met medewerkers die echt bij jouw organisatie passen.

๐ŸŒŸ Oplossing voor de lange termijn
Wij zijn geen uitzend- of bemiddelingsbureau: Zorgcasting is ontwikkeld om zorgprofessionals die in vaste dienst willen, te koppelen aan de meest geschikte locatie. Je kunt via Zorgcasting zoeken naar nieuw personeel, zonder contractbreuk te plegen met uitzend- of bemiddelingsbureaus die je inzet voor kortetermijnoplossingen.

๐ŸŒŸ Flexibiliteit en toegankelijkheid
Bij Zorgcasting willen we dat werving toegankelijk en betaalbaar blijft, voor zorginstellingen van elke grootte. Daarom bieden we verschillende abonnementsopties aan, afhankelijk van je behoeften. Voor minder dan vijftig euro per maand heb je al een abonnement en krijg je volledige toegang tot ons platform en al onze zorgprofessionals.

๐ŸŒŸ De perfecte match voor jouw team
Naast diplomaโ€™s en werkervaring is er ruimte op de profielen voor persoonlijkheid en motivatie. Missen jullie bijvoorbeeld structuur in het team? Zoek dan naar iemand die geordend is. Zo vind je niet alleen een gekwalificeerde zorgprofessional, maar ook iemand die het team aanvult of perfect past binnen de cultuur van jouw organisatie.

๐ŸŒŸ We leren en ontwikkelen samen
Bij Zorgcasting investeren we continu in het verbeteren van onze technologie om de perfecte match te vinden. Jouw input en feedback zijn daarbij van groot belang; we maken het platform immers voor jullie, dus we worden blij van tips en suggesties! Heb je ideeรซn voor nieuwe zoekfilters of tools die jouw wervingsproces verder kunnen verbeteren? Laat het ons weten โ€“ we ontwikkelen ons platform op basis van jouw behoeften.

๐ŸŒŸ Een maatschappelijke missie
Bij Zorgcasting draait het niet alleen om werving, maar ook om het verbeteren van de zorgsector als geheel. We willen een flexibele, betaalbare en toekomstbestendige oplossing creรซren voor het grote tekort, hoge verloop en ziekteverzuim. Daarom zorgen we ervoor dat het vinden van personeel zo min mogelijk tijd, geld en energie kost, zodat die middelen kunnen worden besteed aan waar het echt om draait: zorg leveren.

Conclusie
Zorgcasting biedt meer dan alleen een plek voor je vacature; het is een platform dat jouw wervingsproces vereenvoudigt, actief en toekomstbestendig maakt. Met betaalbare abonnementsopties, efficiรซnte matching en een focus op de lange termijn, zorgen we ervoor dat je de juiste zorgprofessionals vindt, zonder hoge kosten of lastige en langdurige contracten. Is er ergens anders een betere oplossing voor jouw probleem? Dan ben je vrij om te gaan. Bij Zorgcasting heb je alleen maar iets te winnen โ€“ en niets te verliezen.

Zo makkelijk is personeel werven nog nooit geweestโ€ฆ Ontdek het zelf!

Verder lezen

“Ik neem deze ervaring voor altijd met me mee”

Het is augustus 2018. De arts ging tegenover me zitten. Hij moest huilen. Ik schrok; dit had ik niet verwacht…

Verder lezen
De voordelen van Zorgcasting

Waarom Zorgcasting dรฉ oplossing is voor de zorgsector De zorgsector staat al jaren onder druk: personeelsgebrek, hoge werkdruk, en lange

Verder lezen
Beste HR-medewerker, recruiter of leidinggevende,

๐๐ž๐ฌ๐ญ๐ž ๐‡๐‘-๐ฆ๐ž๐๐ž๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ž๐ซ, ๐ซ๐ž๐œ๐ซ๐ฎ๐ข๐ญ๐ž๐ซ ๐จ๐Ÿ ๐ฅ๐ž๐ข๐๐ข๐ง๐ ๐ ๐ž๐ฏ๐ž๐ง๐๐ž, De zoektocht naar zorgpersoneel kan slopend zijn. Het team zit aan zijn tax, en er

Verder lezen
Investeren in de toekomst van de zorgsector

Zorgcasting is ontstaan vanuit een passie voor het verbeteren van de zorgsector. Als startende onderneming met een maatschappelijke missie herinvesteren

Verder lezen
Profiel update: wat we doen met jullie feedback

Of we wel echt iets met jullie feedback doen? Jazeker! De eerste ronde met feedback is inmiddels verwerkt en staat

Verder lezen
Profiel tips voor zorgmedewerkers

Hoe zorg je ervoor dat je niet alleen wordt uitgenodigd, maar dat de uitnodigingen ook echt aansluiten bij jouw wensen?

Verder lezen